UN OM AL STRĂZII ŞI-A GĂSIT ADĂPOST SUB UN POD DIN NISPORENI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Paslari

Înfrânt de viaţă şi fără familie, un boschetar şi-a improvizat un adăpost sub un pod din oraşul Nisporeni. Își duce traiul de la un tomberon la altul, fără acte şi fără vise. El are doar dorinţa să mănânce, să bea şi să stea la cald.  Echipa nostră de filmare a încercat să afle povestea de viaţă a bărbatului, care trăieşte din resturile aruncate la gunoi.

Cu haine ponosite şi tremurând de frig, aşa îşi duce destinul Valeriu Constantinov, care este pe drumuri de ani buni. Bărbatul în vârstă de 49 de ani este originar din comuna Micleuşeni, raionul Străşeni, dar  a ajuns să hoinărească pe străzile din oraşul Nisporeni de o săptămână. Boschetarul susţine că la 20 de ani viaţa l-a pus la grea încercare, după ce i-au decedat părinţii. După această lovitură, el s-a luat în mâini şi s-a căsătorit, însă a fost părăsit de soţie, fiindcă nu avea un post de muncă şi o locuinţă. O perioadă de timp, a fost plecat la muncă, în Uraina.

Banner Slaeva
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate