TURUL DOI AL ALEGERILOR S-A FINALIZAT

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Lupacescu

Astazi, 3 noiembrie 2019, a avut loc cel de-al II scrutin electoral.La urna de vot s-au prezentat 6137 de alegatori, peste 54 la suta dintre ei, sunt femei si 45 la suta, barbati. Turul II a avut loc in sase localitati din 19 .
Astfel, in satul Hijdieni , primarul ales este Radion Palii, candidat din partea Blocului ACUM, ales cu 735 de voturi.
In satul Limbenii Vechi , primarul pentru care au votat peste 56,73 la suta (447 de voturi) din cetatenii prezenti la vot, este Valeriu Bandalac, PLDM.
Mihail Tarnovschi , PDM , a fost ales primar de Limbenii Noi cu 440 de voturi.
Mihail Gutu, candidat independent, a invins in satul Struzovca, competitia electorala cu Oleg Colesnic ,PSRM, fiind votat de 810 oameni.
In comuna Camenca ,Ion Postolachi a luat Primaria cu 440 de voturi, ce coonstituie 53,46 % din numarul de alegatori prezenti la vot.
Comuna Cuhnesti a decis sa dea votul de incredere unei Doamne, care a obtinut increderea a peste 55 la suta din cetateni,, prezenti la vot . Este vorba de Angela Ceban , primar din partea partidului Sor .

Banner Sofroni
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate