TARIFE MAI MARI LA APĂ ŞI CANALIZARE, LA NISPORENI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Gherciu

Scumpirile se ţin lanţ. Locuitorii orașului Nisporeni vor achita din această lună mai mult pentru apă și canalizare. La data de 3 ianuarie a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, care  a aprobat noile tarife pentru aceste servicii, după ce  S.A “Apă – Canal Nisporeni” a solicitat ca acestea să fie revizuite. Astfel, consumatorii vor plăti, pentru un metru cub de apă și canalizare cu 4 lei mai mult. Dacă până acum un metru cub de apă costa 14 lei, din ianuarie localnicii vor trebui să scoată din buzunare câte 17,99 lei/m3. După ajustarea tarifelor, pentru serviciul public de canalizare și de epurare a apelor uzate, consumatorii casnici din Nisporeni vor plăti deja 18,02 lei/m3.

Directorul “Apă-Canal Nisporeni”, Ion Gangan susţine că încă în  vara anului trecut a fost solicitată revizuirea tarifelor pentru alimentarea cu apă şi canalizare, însă o decizie în acest sens nu a fost atunci aprobată, pentru că nu a fost pusă în discuţii de către Consiliul local Nisporeni, Vărzăreşti şi Grozeşti.

Banner Slaeva
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate