START DIVIZIA A LA FOTBAL

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Pantilei

La data de 24 iulie pe stadionul central de la Glodeni s-a dat start Divizia A la fotbal.Gazdele FC Granicerul Glodeni au jucat cu echipa FC Balti.Conform regulamentului inpus de catre comisia situatii exceptionale meciul a decurs fara suporteri.

Primul taim a decurs relativ echilibrat. Abea  la sfirsitul primei reprise totusi oaspetii au reusit sa deschida scorul prin reusita lui Moțpan în minutul 41.

In repriza a doua FC Granicerul nu aresit sa opue rezistaenta si in minutul 50 scorul deja era de zero la doi prin reusita lui Grosu.Meciul s-a incheeat cu infringere pentru FC Granicerul cu scorul final de zero la trei. Dupa reusita de vineri FC Balti urca pe primul loc in clasament. Vă reamintim că, începînd cu acest sezon, toate partidele din eșalonul secund al fotbalului moldovenesc vor fi transmise în direct prin intermediul platformei MyCujoo. Puteți urmări online meciurile pe site-ul Divizia-A.md, care le va retransmite.

Banner Cebotari
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate