SERVICII COSMETOLOGICE CALITATIVE DATORITA UNIUNII EUROPENE

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Paslari

Își dezvoltă cabinetul cosmetologic, datorită suportului Uniunii Europene. Este vorba de doamna Tamara Pușcașu, cosmetolog ce activează în cadrul Incubatorului de afaceri din Nisporeni. Aceasta a reușit să procure un aparat cosmetologic cu radiofrecvențe, de ultimă generație, având sprijin financiar din partea Uniunii Europene. Datorită aparatului procurat, diversitatea serviciilor, dar și activitatea economică a crescut considerent.  Femeia recunoaște că astfel de aparat este foarte greu să-l procuri din bugetul propriu, deoarece prețul este excesiv de mare, pentru a putea fi acoperit de un simplu cabinet de cosmetologie.

Tamara Pușcașu prezintă cu mândrie aparatul cosmetologic procurat  cu suportul financiar al Uniunii Europene și le aduce sincere mulțumiri, pentru  implicarea și aportul adus în dezvoltarea micii sale afaceri.

 Tamara Pușcașu este foarte optimistă. Banii europeni au ajutat-o să-și extindă afacerea și să câștige clienți, și i-au dat încredere că poate avea succes acasă. Spune că această perioadă de criză nu o sperie – din contra, faptul că a reușit să acceseze fonduri europene nerambursabile și să dezvolte o afacere cu mult potențial îi dă încredere că ea va fi una de succes. Ea speră ca în curând lucrurile în țară să se amelioreze, astfel încât compania sa, aflată la început de drum, să aibă șansa de a se dezvolta.

Administratorul Incubatorului de afaceri din Nisporeni, unde activează doamna Tamara, se bucură pentru succesele rezidentei sale, dar şi pentru succesele tuturor rezidenţilor care au beneficiat de proiecte.

Amintim că aparatul cosmetologic cu radiofrecvențe a fost procurat datorită proiectului „Femei în afaceri”.  Scopul Programului este oferirea suportului financiar prin acordarea granturilor pentru investiții și servicii relevante pentru dezvoltarea afacerilor de către femei. Programul are trei componente de bază. Acestea reprezintă o abordare integrată a serviciilor pentru dezvoltarea pe termen lung a afacerilor gestionate de femei. Această abordare integrată vizează necesitățile diferite de sprijin pe care femeile le întâmpină pe întreg ciclu de viață a întreprinderii.

Banner Pantilei
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate