REGIMUL DE CARANTINA DIN GLODENI A FOST SISTAT

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Slaeva

În orașul Glodeni, de azi – 11 mai, este sistat regimul de carantină.  Reprezentanții forțelor armate au început demontarea corturilor și proceaesul de evacuare. Cu această ocazie autoritățile au organizat un eveniment festiv pentru a le mulțumi polițiștilor și carabinerilor pentru sprijinul acordat. 

STELA ONUȚU 

PRIMAR DE GLODENI

Intervievați de noi, oamenii spun că au respectat regimul de carantină, dar în același timp s-au săturat să stea izolați. Majoritatea lor vor respecta restricțiile impuse de autorități.

Astfel  , activitatea posturilor de securitate la intrarea în localitate și celor mobile din Glodeni a fost stopată, iar cetățenii pot circula fără restricțiile, care au fost instituite de Comisia pentru Situații Excepționale pe perioada regimului de carantină. În raionul Glodeni au fost confirmate 187 cazuri de Covid 19 , dintre ele 88 au fost recuperate. 17 persoane din raionul Glodeni au decedat pana in prezent .

Banner Tvetcova
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate