PROBLEMELE AGRICULTORILOR DIN GLODENI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Sofroni

Problemele din agricultură au fost discutate, joi, 4 iunie, în cadrul vizitei de lucru a Ministrului Agriculturii  în raionul Glodeni. Agenții economici prezenți la eveniment conștientizează ,că agricultura este ramura principală în economia raonului, dar problemele care sunt  astăzi le depășesc și le crează impedimente în dezvoltarea micilor  afaceri. Seceta, lipsa irigării, nerespectarea asolamentului , problemele din cadrul asigurarilor, lipsa sectorului zootehnic, impozitul unic în agricultură  sunt  doar unele probleme din cele discutate

Agricultorii s-au plans și de faptul că deși cresc producție ecologică, nu o pot realiza în instituțiile de învățământ .

Autortățile locale consideră  că propunerile  pot fi soluționate doar în cazul conjugării eforturilor  comune a autorităților .Situația fabricii de zahăr  Glodeni, dar și lpsa apeductului sunt marile probleme la care autoritățile nu gasesc soluții.

Autoritățile centrale și-au arătat deschiderea pentru o cooperare productivă și au promis intervenție în unele din probleme.

Banner Rotari
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate