PRIMA PROMOȚIE A COLEGIULUI DE STUDII INTEGRATE

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Topal

Absolvenții Colegiului de Studii Integrate din orașul Drochia au primit diplomele în cadrul unui eveniment organizat  în încinta instituției cu respectarea tuturor restricțiilor sanitare în legătură cu pandemie. Astfel, colectivul pedagogic a venit cu mesaje de felicitare către discipolii săi, iar elevii la rândul său cu sincere mulțumiri.

Elevii sunt bucuroși, că cu brio au finisat acești 3 ani de colegiu și au primit mult așteptatele diplome de Bacalaureat, chiar dacă ultima perioadă a fost una stresantă din cauza pandemiei. Au reușit și acum, cu bagajul plin de cunoștințe în materiile pe care le-au studiat sunt gata să înfrunte noi înălțimi.

  VALERIA GÎSCĂ absolventă Colegiul de Studii Integrate or. Drochia

M-am bucurat mult să mă aflu aici. Chiar am emoții pentru că am avut un cadru didactic care ni-a ghidat și a depus tot efortul ca să ajungem la această diploma. Cu toată pandemia aceasta unii spun că mulți nu au depus effort pentru diploma aceasta, dare u pot spune că chiar am depus effort. În general pot spune, că la Biologie și Limba Română profesorii au fost mai stricți. Cred că prin strictețea aceasta am ajums să fiu ceea ce sunt și am ajuns la realizări frumoase. Sunt mulțumită de această diploma și am să fiu mândră pentru că deja când am să merg în Cursul IV la Colegiu și primul an de Universitate am să fiu mândră de cee ace am ajuns și de acest Colegiu.

DANU BARBĂROȘ absolvent Colegiul de Studii Integrate or. Drochia

În perioada acestor 3 ani mi-am acumulat expiriență mai ales în domeniul practice. Am avut mai multe activități realizate în cadrul instituțiilor de Drept și această diploma de BAC pe care am primit-o are o valoare mare pentru mine, mă mândresc cu această instituție!

Profesorii de asemenea sunt emoționați și susțin, că primii elevi care și-au început studiile odată cu fondarea Colegiului vor rămâne în amintirea lor.

CRISTINA DONICI  profesoară Limba și Literatura Română  Colegiul de Studii Integrate or. Drochia

Activez în această instituție de la fondarea acesteia. De fiecare elev sunt atașată în mod special pentru că am crescut împreună. Am muncit foarte mult în acești 3 ani și mă mândresc cu succesele fiecărui. Vreau să le urez acestor elevi frumoși un viitor cât mai luminos.Fie ca această diploma pe care au obținut-o să fie doar o primă cărămidă în fondarea unei cariere de succes!

Administrația Colegiului și-a felicitat de asemenea absolvenții, dar și a făcut o invitație către elevii care sunt în căutarea instituției potrivite pentru a-și face studiile în anul școlar 2020-2021.

ECATERINA BEJAN director adjunct Colegiul de Studii Integrate or. Drochia

Astăzi suntem într-o mare sărbătoare, deoarece copiii de anul III au absolvit treapta liceală. Sunt cei mai bravi, cei mai super și astăzi și-au primit trofeul. Vreau să spun, că am muncit cu toții cât elevii, profesorii, atât și administrația.Dragi elevi, succese în continuare și un drum bun! Aș vrea să vin cu un îndemn către absolvenții treptei gimnaziale, pentru cei care sunt în căutarea specialității. La noi la Colegiu există o diversitate mare de specialități:Jurisprudență, Planificarea și Administrarea Afacerilor, Calculatoare, Contabilitate, Ecologia și Protecția Mediului, Sport și Pregătire Fizică. Din anul acest avem și 3 specialități noi: Asistent Farmacist, Asistent Medical și Obstetrică. Dragi tineri, vă așteptăm cu mare drag!

Speranțe mari  cu privire la buna dezvoltare a instituției și totodată oferirea studiilor de calitate pentru elevi, le are și directorul Colegiului de Studii Integrate, Angela Croitoru.

ANGELA CROITOR director Colegiul de Studii Integrate or. Drochia

Oferta educațională a Colegiului de Studii Integrate este orientate spre necesitățile societății. Astfel am solicitat spre autorizare anul acesta și noi programe – Asisitent Medical, Asistent Farmacist și Moașă. Toate acestea le-am realizat în colaborare cu Universitatea Politicii și Economice Europene ,,C. Stere”, avem acordul Ministerului. În acest an pentru prima data în orașul Drochia vor veni la Colegiu elevi la aceste specialități. Vom colabora cu agenții economici, cu instituțiile de domeniu pentru a dezvolta specialitățile pe care le avem, vom pregăti specialiști de înaltă valoare. Suntem încrezuți, că elevii  noștri ne vor duce faima și că Colegiul de Studii Integrate are un Viitor!

La Colegiul de Studii Integrate din orașul Drochia au studiat 201 elevi , 32 dintre care au absolvit instituția în anul 2020. Ușile Colegiului sunt deschise pentru toți care doresc să obțină cunoștințe în domeniile: Jurisprudență, Planificarea și Administrarea Afacerilor, Calculatoare, Contabilitate, Ecologia și Protecția Mediului, Sport și Pregătire Fizică, Asistent Farmacist, Asistent Medical și Moașă.

Banner Cebotari
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate