Mii de țigări depistate în trenul Chișinău-București

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Pantilei

Tentativă de trecere ilegală de țigări peste Prut, într-un tren de pasageri. Inspectorii vamali de la postul Ungheni feroviar, au depistat în trenul Chișinău-București, circa 10 000 de țigări de diferite mărci. 

Aproape 10 000 de țigarete de diferite mărci, au fost descoperite de vameșii din Ungheni, într-un tren de pasageri. La data de 9 iunie, curent, angajații postului vamal „Ungheni feroviar”, au prevenit o tentativă de scoatere ilegală din țară a produselor de tutungerie. Mai exact, 9 740 de țigarete nedeclarate au fost descoperite de inspectorii vamali într-un vagon al trenului de pe ruta Chișinău – București. Acestea erau camuflate în tavanul și pereții cușetelor din compartimentul de tren respectiv. Pe piața neagră din România, valoarea estimativă a țigărilor depistate, se ridică la peste o mie jumătate de euro. Cercetările pe acest caz sunt continuate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii încălcărilor menționate.

Banner Slaeva
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate