La Căușeni oamenii își betonează singuri drumurile

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Gherciu

Zeci de cetățenii de pe o stradă din orașul Căușeni au ieșit la începutul săptămâinii curente în drum cu lopeți, sape și alte unelte, pentru a betona drumul pietruit.Zona este locuită de aproximativ 200 de adulți și copii și nu a fost reparată capital niciodată.

Betonarea drumurilor este o metodă nouă practicată la Căușeni. Dacă până nu demult acestea se asfaltau, sau erau acoperite cu un strat subțire de prundiș, de această dată autoritățile au decis să încerce o metodă nouă, lăudată de producătorii betonului. Localnicii afirmă că au așteptat aceste reparații mai bine de 40 de ani, și spun că metoda nouă îi va salva de noroi.

Primarul orașului afirmă că inițiativa de a betona acest tronson vine din partea localnicilor, care au venit cu contribuții de 45% din suma totală a lucrărilor.
Potrivit autorităților locale această metodă este experimentală, iar dacă se va dovedi a fi eficientă va fi practicată pe mai multe străzi din oraș, mai ales cele poziționate pe pantă.

Banner Rotari
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate