Drochia TV

Banner Tvetcova

DrochiaTV Televiziunea Ta

 • Ședința ordinară a Consiliului raional Drochia din 03.06.2022
  by DrochiaTV, Drochia on 26 iunie 2022 at 11:15

  Co­nsiliul raional Droc­hia a fost convocat în ședință ordinară pentru data de 03 iu­nie 2022. Astfel, din 33 de consilieri în Consiliul raional Drochia, au fost pr­ezenți 26, fapt care a determinat caract­erul deliberativ al ședinței. În calitate de preșe­dinte al ședinței re­spective a fost ales consilierul, Igor Jidraș. Articolul Ședința ordinară a Consiliului raional Drochia din 03.06.2022 apare prima dată în DrochiaTV.

 • Ajutor pentru refugiații din Ucraina
  by DrochiaTV, Drochia on 23 iunie 2022 at 9:22

  În contextul războiului din Ucraina, cetățenii cât și administrația publică locală se implică activ pentru a veni în ajutor refugiaților ucraineni. Asociația ,,Caritas Luxembourg”, în parteneriat cu Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI și Direcția Asistență Socială din Drochia au distribuit ajutor umanitar persoanelor mai multor cetățeni ucraineni Articolul Ajutor pentru refugiații din Ucraina apare prima dată în DrochiaTV.

 • Și-au consolidat eforturile pentru acțiuni de caritate
  by DrochiaTV, Drochia on 23 iunie 2022 at 9:16

  Refugiații din Ucraina au beneficiat de produse alimentare și de igienă personală. Din partea ,,Caritas Luxembourg”. Președinta asociației pentru Drepturile Omului Lex XXI este mulțumită de receptivitatea partenerilor și administrației publice locale din Drochia. Articolul Și-au consolidat eforturile pentru acțiuni de caritate apare prima dată în DrochiaTV.

 • Raionul Drochia a marcat Ziua Lucrătorului Medical și al Farmacistului
  by DrochiaTV, Drochia on 22 iunie 2022 at 13:11

  Tradițional, în a 3-a duminică a lunii iunie, în Republica Moldova este sărbătorită Ziua Lucrătorului Medical și al Farmacistului. Pentru a-i felicita pe lucrătorii medicali din orașul Drochia, în incita Casei Raionale de Cultură a avut loc o festivitate dedicată lor. Articolul Raionul Drochia a marcat Ziua Lucrătorului Medical și al Farmacistului apare prima dată în DrochiaTV.

 • Cu Elit Tehnica veţi fi mereu cu un pas înainte
  by DrochiaTV, Drochia on 21 iunie 2022 at 11:45

  ,,20 de ani împreună” Elit Tehnica a organizat un grandios eveniment împreună cu agenții economici și partenerii de afacere, în cadrul căruia au marcat aniversarea anilor de activitate. Obiectivul companiei este de a oferi servicii impecabile, creând condiţii favorabile şi confortabile clienţilor la achiziţionarea tehnicii agricole inovatoare de calitate înaltă, drept urmare fondatorul Elit Tehnica Articolul Cu Elit Tehnica veţi fi mereu cu un pas înainte apare prima dată în DrochiaTV.

Banner Cebotari

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate