Despre noi

Banner Topal

TV Canal Regional s-a lansat pe piaţa media-online din Moldova în 2013, iar de la începutul anului 2014  deja a obţinut licenţa de emisie prin eter şi cele mai mari reţele de cablu.

      TV Canal Regional a fost creat de Asociaţia “URARE”, a cărei membri sunt directorii unei reţele formate din 11 staţii TV şi radio regionale din toată ţara, inclusiv regiunea Transnistreană şi UTA Gagauz ERY:

BasTV (Basarabeasca)

Albasat TV ( Nisporeni)

Impuls TV (Şoldăneşti)

Studio-L, (Căuşeni)

NTS (Taraclia)

Flor TV (Floresti)

Drochia TV (Drochia)

ATV (Comrat )

TV-Prim (Glodeni)

Dnestr TV (Bender)

LIK TV (Ribnita)

  Aceasta este o organizaţie independentă,  apolitică,  non-comercială   ce are drept scop fortificarea şi  dezvoltarea mijloacelor regionale de informare în masă prin  promovarea valorilor democratice, oferind acces  cetăţenilor din orice colţ al ţării la informare obiectivă, echidistantă şi imparţială.

       TV Canal Regional produce şi difuzează propriile programe, realizate de  cei 15 membri ai Asociaţiei,  ceea ce este un exemplu excepţional de colaborare şi  informare între colectivele de presă.

 

Activitatea de creaţie TV Canal Regional  este coordonată de Studioul Central din Chişinău. Cele trei reţele de difuzare: eter, cablu şi online, asigură difuzarea expres a informaţiei TV Canal Regional  pe o  arie de 80%  din teritoriul Republicii Moldova, ceea ce constituie circa 900 de mii de telespectatori şi radioascultători.

Colectivul de creaţie dispune de toate mijloacele tehnice necesare pentru elaborarea şi difuzarea emisiunilor radio şi TV, atât în Chişinău cât şi în regiuni.

Zilnic realizăm buletine de ştiri regionale care sunt difuzate în limbile  rusă şi română, precum şi emisiuni tematice, filme documentare şi  dezbateri publice televizate.

O posibilitate unică în Moldova a TV Canal Regional este de a organiza emisiuni LIVE în format duplex între Studioul din Chişinău cu invitaţii săi şi oricare alt studio regional din ţară cu invitaţii proprii. Cu o experienţă de doi ani în realizare acestor emisiuni, nici o altă televiziune nu s-a aflat atît de aproape de realitatea oamenilor din regiuni.

     TV Canal Regional şi Asociaţia “URARE” au acumulat o experienţă  bogată în implementarea proiectelor media graţie colaborării cu cîţiva donatori.

     Mai mult decît atât, TV Canal Regional pentru realizarea  şi difuzarea emisiunilor precum şi a spoturilor publicitare  cu caracter social a  colaborat   cu unele dintre cele mai cunoscute ONG-uri din ţară: CIDO, APEL, Promo-Lex, Gender-doc, FES, CIJ, UNICEF, BDR.

Persoanа de contact pentru detalii adiţionale:

Arcadie Maican,

Director Canal Regional,

Publicitate Canal Regional

Telefon: 079783988,

Email: [email protected]

Banner Slaeva

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate