CONDITII MAI BUNE, PRIN PROIECTE ROMINESTI!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Cebotari

Grădinița „Andrieş” din Şendreni, raionul Nisporeni, se  renovează cu suportul financiar al Guvernului României. În prezent, două grupe se renovează  capital. Instituția  beneficiază de lucrări pe interior, se  monteză uși noi, se repară sistemul electric și cel de ventilare.

Clădirea în care se află instituția a fost construită în anul 1682 și  are o suprafață totală de 334 m2. Directoarea grădiniţei se arată mulţumită de demararea lucrărilor şi speră să obţină noi proiecte.

Ne-am programat să ne deschidem cu trei grupe: grupa pregătitoare, medie şi mare.” 08:21

Educatorii spun că era necesară reparaţia capitală în grupe şi sunt foarte mulţumiţi pentru ajutorul acordat.

Părinţii se oferă voluntari pentru a face tot posibilul ca copiii lor să frecventeze o grădiniţă cât mai comodă pentru copii.

Pentru reparația grădiniței „Andrieş” din Şendreni, raionul Nisporeni, Guvernului României a alocat  160 000 lei. În prezent, grădiniţa este frecventată de 70 de copii.

  Pentru renovarea și dotarea grădinițelor din Republica Moldova, România a alocat 26 de milioane de euro prin „Programul de asistență tehnică și financiară acordată de Guvernul României pentru instituțiile preșcolare din Republica Moldova”. Grantul oferit de Guvernul României este gestionat de Fondul de Investiţii Sociale din Moldova (FISM).

Banner Cebotari
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate