CONDITII MAI BUNE PENTRU COPII

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Paslari

Consilierii raionali s-au întrunit azi în cadrul comisiei economico finaciare pentru a discuta pe marginea mai multor proiecte de decizie.  Consilierii au solicitat autorităților să fie prezentate devizele de chieltuieli , pentru alocarea mijloacelor financiare, care demonstrează gestionarea corectă a banului public.

Autoritățile au propus să aloce 85 mii pentru procurarea mobilierului necesar la grădinița Movileni .

150 .00 mii asunt alocați pentru contribuție la finațarea proiectului implimentat în satul Petrunea Construcția sistemului de canalizare a apelor reziduale din Petrunea .

În cadrul ședinței , președintele raionului a venit cu unele explicații  , pentru proiectul dat.Astfel După mai multe dezbateri consilieii au dat aviz pozitiv pentru a aloca surse  financiare pentru crearea condițiilor mai bune în Gimnaziul din Fundurii Vechi , Gimnaziul Camenca, Gimnaziul Cobani .300 mii lei s-au alocat pentru satul Struzovca contribuție la reparația capitală a drumului local din Struzovca .

Banner Rotari
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate