CAZ SOCANT IN COBANI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Cebotari

Caz oribil  în satul Cobani din raionul Glodeni. Un băiat de zece ani i-a tăiat din neatenție degetele de la mână fratelui mai mic. În urma incidentului, micuțul de șase ani a fost transportat la spital unde i s-a stabilit amputația traumatică a degetelor 3-4 a mâinii stângi. Potrivit buneilor , tata , taia lemne , si după ce tatatăl a a terminat de tăiat , fiul mai mare a vrut sa taie si el .

Bunica spune că băiatul cel mai mare este tare stresată și regret enorm incidentul. În acelaș timp buneii erau foarte îngrijorați pentru starea copilului mai mic , deoareece nu aveau nici o vesate de la tatal baiatului. În timpul cât noi discutam cu buneii a sunat și mama copiilor , care este la muncă peste hotare. Buneii erau supărați pe administrația spitalului că nu i-au oferit părintelui o salvare și un ajutor medical, dar i-au trimis cu mașina de ocazie la Chișinău .

Micuțul  se află  la Spitalul clinic municipal „Valentin Ignatenco din Chișinău” pentru o interventie micro chirurgicală.

Banner Rotari
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate