CAMERELE VIDEO INSTALATE ÎN PARCUL DIN ORAȘUL DROCHIA

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Gherciu

Parcul Central din orașul Drochia va fi ca în palmă. Camere de supraveghere vor fi instalate pe teritoriul parcului orășenesc pentru a menține ordinea publică și a-i trage la răspundere pe cei care produc acte de vandalizare. Locuitorii orașului susțin inițiativa autorităților locale în ceea ce ține instalarea camerelor video.

GALINA CURIȘ  locuitoare  or. Drochia

Este necesar, numaidecât să fie video. La noi lumea nu este responsabilă. Deteriorează câte ceva, așa că trebuie să fie. Eu sunt pentru!

MARIUS DOBREA  locuitor  or. Drochia

Eu sunt de acord și este bine, deoarece siguranța în parc este pe primul loc, să de protejează de multe pericole. Primăria poate afla dacă ceva nu este în regulă. Și chiar noaptea, orice om care circulă prin parc o să fie în siguranță pentru că sunt camere si se vede ce s-a produs aici.

LILIANA ZUZA locuitoare  r-ul  Drochia

Este bine, pentru că în parc foarte mulți își permit să arunce gunoiul și nu este bine pentru oraș. Vreai să te plimbi în curățenie, dar nu este posibil. Cred că este o idee foarte bună pentru oraș.

Camerele de supraveghere video  sunt cu o rezoluție înaltă și vor funcționa non-stop. Lucrările de instalare sunt desfășurate de  echipa unei companii din orașul Drochia.

OLEG DODIȚA  inginer-șef Compania Internet Operator or. Drochia

La intrare în parc o să fie instalate 2 becuri LED de 70 Wt ca să ilumineze intrarea din partea str. Independenței. O să fie două camere la pilonul dat, ca să fie văzută partea de la Școala Sportivă și de la intrare în parc. O cameră o să fie instalată ca să se vadă havuzul și intrarea în parc din partea caselor cu 9 etaje, dinspre stadionul mic. Acolo o să mai fie două camere care o să arate havuzul și partea cealaltă de la stadionul mic.

Odată cu înregistrarea video a teritoriului parcului, primara localității speră ca cetățenii  să devină mai responsabili în ceea ce ține ordinea și amenajarea a locului de agrement.

NINA CERETEU  primară  or. Drochia

În Parcul Central orășenesc, după cum am vorbit și anterior, vor fi instalate deja se petrec lucrările de instalare a camerelor de supraveghere. Vor fi instalate camere din toate unghiurile practic ale aleei centrale și celorlalte alee. Adtfel, încât să poată fi văzut din orice colț dacă va avea loc vrio tentativă de distrugere. În rest, va fi monitorizată ordinea publică, va fi un suport și pentru poliție. Se ditruge practic totul ce se face de către Primărie. Mai facem o tentativă ca să vedem dacă vor continua distrugerile sau dacă va fi pus acestor distrugeri.

În Parcul Central din Orașul Drochia vor fi instalate 4 camere video. Așadar, acest teritoriu va fi supravegheat de 5 camere în toatal, una fiind instalată anterior.

Banner Topal
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate