ATENŢIE! BĂNCILE DIN DROCHIA SUNT VOPSITE

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Rotari

Una dintre cele mai importante sărbători, Hramul Oraşului Drochia este tot mai aproape. Cu acest prileja fost dat start amenajării localităţii de către echipa de muncitori din cadrul Secţiei Salubrizare şi Înverzire. Lucrările au început cu vopsitul băncilor din parcurile din localitate. Aşadar, pentru a evita cazuri neplăcute lucrătorii au venit cu atenţionare către cetăţeni.

VERA GOCIU muncitoare Secţia Salubrizare şi Înverzire or. Drochia

Am început acum ca să reuşim. Vopsim scaunele cu lac în acest parc, apoi şi în toate celelalte, din regiunea Fabricii de Zahăr, centru. Apoi să începem şi datul cu var. Trebuie să reuşim, ca să nu să ,,strice’’ vremea, ba plouă. Să reuşim. Oamenii îi rugăm să fie atenţi, să nu să se aşeze pe scaune, ca să nu să se murdărească. Cred că până seara scaunele se vor usca.

Lucrările de curăţenie şi amenajare a localităţii se desfăşoară zilnic. De fiecare dată situaţia în care se află oraşul la capitolul curăţenie, lasă de dorit. În acest context, angajaţii secţiei imploră locuitorii oraşului şi oaspeţii acestuia să fie mai responsabili şi să stimeze munca lor.

LORA MUNTEANU muncitoare Secţia Salubrizare şi Înverzire or. Drochia

Rugăm pe toţi locuitorii care vin să se odihnească în parc să preţuiască munca şi să păstreze curăţenia. Noi nu suntem în putere ca să strângem din urma fiecăruia. Să nu distrugă scaunele, urnele. Când şi venim găsim bănci deteriorate sau mutate cu locul. Cine are nevoie să stea deoparte, lasă să-şi aducă pătură şi să o pună unde îi este comod, dar scaunele lăsaţi-le pe loc. Să nu le distrugă! Curat o să fie numai dacă oamenii o să păstreze şi o să preţuiască munca noastră.

Pentru a efectua lucrările necesare calitativ  şi fără întârziere sunt necesare mai multe braţe de muncă, aşadar  în desfăşurarea acestor lucrări este antrenat întregul colectiv, potrivit şefei secţiei Salubrizare.

VALENTINA POPERECINÎI şefă Secţia Salubrizare şi Înverzire or. Drochia

Secţia Salubrizare pregăteşte oraşul pentru sărbătoare cea mai principal, Hramul Oraşului. În parcuri deja s-a vopsit. Vă rugăm din partea întregului colectiv, cu atenţie să păstraţi ceea ce facem.

Pentru a vopsi toate băncile din oraşul Drochia va fi nevoie de o cantitate de aproximativ  120 litri de vopsea şi lac. Atenţie! Înainte de a se aşeza pe bancă, verificaţi dacă aceasta nu este proaspăt vopsită.

Banner Sofroni
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate