Liceul meu are talent

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Banner Lupacescu

Nu prea am talent în aceasta, dar știu precis cine are, elevii din Liceul Teoretic ,,Matei Basarab’’.

 

Acest Show a fost în peste 60 de ţari ale lumii, a descoperit cele mai neobişnuite talente, a realizat vise şi a schimbat destine. Ce-i mai interesant abia urmează!

Liceu ești gata? Să începem cel mai spectaculos concurs pe care l-ai trăit vreo dată. Un concurs care va demonstra lumii întregi că „Liceul meu are talent!”.

 

Concursul școlar ,,Liceul meu are talent”, este deja la a treia ediție, este un concurs gândit și desfășurat de Consiliul de elevi. Ei au hotărât că astfel de concurs este binevenit să se desfășoare.

 

Am hotărât să particip pentru că am glas și am vrut să câștig. Pe mine m-au susținut părinții, colegii și doamna învățătoare.

 

Pe noi ne-au susținut colegii, profesorii de clasă, juriul și părinții.

 

Mie foarte mult îmi place acest concurs. Am dorit să prezint talentul meu. M-au susținut mult părinții, sora, fratele și prietenele mele.

 

Azi ne-am convins toți că într-adevăr liceul nostru are talent. Cu această ocazie vă felicit pe toți.

 

Pe locul I s-a plasat grupul de dans „Trio dance forever”.

Desigur am fost apreciați corect de juriu, întrucât acesa a fost meritul nostru. Am muncit chiar foarte mult la acest dans.

Am participat la acest concurs fiindcă am vrut să dovedesc liceului meu că sunt în stare de a recita poezia frumos. În acest timp am trăit emoții puțin de frică, fiindcă s-ar putea să uit o strofă, două. Dar și emoții de bucurie fiindcă am fost încurajați de mulți și am reușit.

 

Banner Topal
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Acceptă Confidențialitate

Politică de Confidențialitate