baner FINAL 02

Publicitate

O familie de georgieni va fi expulzată din țară

Joi, 20 Aprilie 2017 00:00

Un bărbat din Georgia, care a trecut ilegal frontiera de stat, în luna februarie  curent, a fost condamnat de către Judecătoria Ungheni la 90 de zile de privațiune de libertate, iar consoarta acestuia obligată să achite o amendă de 375 de unități convenționale, după care vor fi expulzați în țara de origine. 

Amintim că în data de 16 februarie curent, o familie de georgieni a trecut ilegal din Republica Moldova în România, traversând podul de gheață format peste râul Prut. Autoritățile române au decis să extrădeze familia de georgieni, Poliției de Frontieră din Republica Moldova, pentru cercetările ulterioare. În acest sens, bărbatul de 40 ani a fost reținut de organul de urmărire penală al Direcției regionale Vest și plasat în Izolatorul de detenție preventivă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, pe motivul existenței unei presupuneri rezonabile că se va eschiva de la urmărirea penală. Două zile mai târziu, Judecătoria raionului Ungheni a dispus aplicarea arestului preventiv în privința învinuitului, ca în data de 13 aprilie curent să-i fie stabilită pedeapsa de 90 de zile de privațiune de libertate. După ispășirea pedepsei în Penitenciarul din Bălți, georgianul împreună cu familia acestuia va fi expulzat în țara de baștină.

Evaluați acest articol
(0 voturi)
: Как быстро продать квартиру. Хочу продать комнатную квартиру сейчас. Продать свою квартиру без посредников. Учить objective c с нуля. Качественные уроки по objective c с нуля. Блог о objective c. Гусеничные вездеходы самоделки. Лучшие вездеходы самоделки своими руками. Самоделки вездеходы своими руками видео. В каком банке взять кредит. Советуйте где можно взять выгодный кредит быстро. Какой кредит лучше взять.
Какой автомобиль купить сегодня. Посоветуйте какой автомобиль выбрать бюджетный. Хочу выбрать новый автомобиль. Как установить линукс. Где линукс официальный сайт найти. Уроки по линукс с нуля. Быстрый ремонт натяжных потолков. Качественный ремонт потолка своими руками. Ремонт потолков на кухне. Скачать шаблоны для Joomla. Где скачать Joomla шаблоны бесплатно. Скачать свежие шаблоны для Joomla.